top of page

SENS FOODS

Jak a kdy vznikla myšlenka založit Vaši značku?

Myšlenka vznikla v roce 2015, když Dan a Radek, naši zakladatelé, zjistili, že hmyz je velmi udržitelný, výživný a zároveň nenáročný na chov. Uvědomili si, že to může být ta alternativa k současným zdrojům proteinu. 

 

Objevovaly se tvořivé tendence již během dětství/dospívání? Ovlivnila Vás v tomto směru nějakým způsobem škola?

V případě našich zakladatelů spíš podnikatelské tendence :)

Jaké byly začátky značky?

Značka se nejdřív snažila působit hlavně v UK, přičemž se pak ukázalo, že o naše produkty je mnohem větší zájem v německy hovořících zemích a samozřejmě v Česku :)

S jakým materiálem/tématem nejraději pracujete a proč?

Nejraději pracujeme s cvrččí moukou, dají se z ní udělat skvělé produkty :)

Co je pro Vaši značku typické/specifické?

Ekologičnost, pragmatičnost a důraz na užitek

Jaký Váš produkt je pro Vás největší srdcovka?

Rozhodně nová višňová tyčinka, ta je dokonalá.

 

Jaká je Vaše motivace a co nyní máte v plánu?

Naše motivace je naučit lidi na Západě jíst hmyz, aby naše strava byla více udržitelná a neničili jsme planetu.

Co se Vám na LeMarketu líbí nejvíc? :)

Přítomnost jiných mladých českých značek
 

bottom of page