top of page

ADIE DORTY

ADIE plní sladké sny

Jak a kdy vznikla myšlenka založit vaši značku?

Ještě při škole, po mé stáži v Anglii. Miluji alchymii cukrářského řemesla.

Objevovaly se tvořivé tendence již během dětství/dospívání? Ovlivnila vás v tomto směru nějakým způsobem škola?

Ano, vždy jsem ráda pekla pro rodinu a zkoušela nové recepty, pak i pro přátele a vlastně si mě cukrařina sama vybrala. Škola mě určitě ovlivnila hodně, vystudovala jsem design.

Jaké byly začátky značky?

Křehké, hlučné, nespavé, krásné, zábavné ale i proplakané!

S jakým materiálem/tématem nejraději pracujete a proč?

S čokoládou! Čokoláda je neskutečné kouzlo, je vrtkavá a přitom je tak krásná ve všech svých podobách..

Co je pro vaši značku typické/specifické?

To co je netypické 😊. Moje značka jde ruku v ruce intuici, emocím a pocitům.

Jaký váš produkt je pro vás největší srdcovka?

Avokádová tartaletka!

Jaká je vaše motivace a co nyní máte v plánu?

Mou motivací jsou ty nej dezerty v Praze! Momentálně dělám šéfcukrářku velkému brandu nejen v Praze, ale i na Moravě. Dále se pořád aktivně věnuji foodstylingu a své rubrice Sladká tečka v Albert magazínu. No a dál mám v plánu dva velké projekty, ale ty radši s dovolením ještě nechám pro sebe ♥️

bottom of page